Een regendag

9 juli 2020 - Hooghalen, Nederland

De afgelopen nacht is er weer behoorlijk wat regen gevallen, dus heerlijk uitgeslapen en daarna met z’n allen ontbijten in de caravan.

De ochtend is besteed aan het kopen van laarzen voor Esmée en een nieuw luchtbed. Ik blijf op de camping met Amber en de rest gaat naar Beilen om bij de Action deze dingen te gaan kopen. Het schijnt dat Beilen een grote plaats is waar alles te koop is en het ligt maar zeven kilometer bij ons vandaan. Bij de Bristol, waar de laarzen van Esmée zijn gekocht, mochten er geen dinosaurussen naar binnen.

Terug op de camping hebben we een heerlijke tosti gegeten. ‘s Middags gaat het weer licht regenen en tegen een uur of drie wordt het eerste flesje bier door ons gedronken. Marja gaat nog even met Esmée en Tristan naar het Melkwegpad en krijgt hier een behoorlijke plensbui te verwerken. De schaal van het Melkwegpad is 1 op de 3.700.000.000. Elke stap die je zet is ongeveer 2.5 miljoen km in het heelal, hoe leuk is dat!

Ondanks de regen hebben ze genoten, ze willen alles aan papa en opa laten zien en zeker volgende week aan Femke en Lisanne. Het begint allemaal een beetje eentonig te worden, maar het is niet anders.

We eten ‘s avonds heerlijk macaroni in de caravan. Lekker warm en wat kan ons gebeuren.